Tapenades

Onze delicatessen zijn gebaseerd op traditionele Marokkaanse en mediterrane recepten. De tapenades en dips zijn samengesteld uit verse natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een continu variërend assortiment met tapenades, olijven, roomkaas of hummus als basis. Door te variëren met onze verse ingrediënten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe verrassende smaken.

Tapenades

Bij Souk Breda doen we er alles aan om te voldoen aan de smaakverwachtingen. Voor de samenstelling van onze tapenades gebruiken wij enkel verse, natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Wij maken onze eigen tapenades. De tapenades van Souk Breda danken hieraan hun authentieke smaak. Geniet op ieder moment van de dag of gelegenheid van onze smaakvolle tapenades.

Hummus

Hummus is een populair recept uit het Midden-Oosten en is inmiddels een echte trend geworden in Europa. Deze voedzame, vegetarische dip bevat weinig verzadigde vetten en is heerlijk als broodbeleg of in diverse bereidingen. Souk Breda biedt verschillende variaties op het traditionele recept. Vers, gezond en lekker!