Olijven

De olijven van Souk Breda blinken uit in puurheid en authenticiteit. De natuurlijke smaak is te danken aan de ambachtelijke bereidingswijze. Er worden dan ook geen kleur-, geur-, of smaakstoffen toegevoegd en de olijven worden niet verhit. Alleen de mediterrane zon heeft ons een handje geholpen!

Klassiek gemarineerde olijven

Deze populaire recepten met knoflook, feta, pittige kruiden of basilicum bevatten zorgvuldig geselecteerde olijven van hoge kwaliteit. Door toevoeging van verse ingrediënten en kruiden ontstaat er een evenwichtige smaak.

Rijk gemixte olijven

Deze olijven bieden een rijke smaakervaring door toevoeging van verrassende ‘extraatjes’. Dit assortiment bestaat uit olijven in combinatie met onder andere Griekse feta, zoete uitjes, specerijen of pepers. De aantrekkelijke kleuren ontstaan zonder enige toevoeging van kunstmatige kleurstoffen. De rijkere olijven zijn een puur natuurlijke smaakbeleving!

Gevulde olijven

De klassieke recepten van Souk Breda krijgen een extra twist door toevoeging van een natuurlijke vulling. Souk Breda is continu op zoek naar de beste combinaties die de smaak van de kwalitatieve olijven mooi accentueren. De gevulde olijven zijn onmisbaar bij een mediterraan gerecht.