Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Souk Breda
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Souk Breda en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen onderneming en consument. Alle prijzen worden in euro’s (€) inclusief omzetbelasting (BTW) en eventueel andere kortingen aangegeven. De verzendkosten zijn niet bij de prijzen inbegrepen.

Persoonsgegevens
Souk Breda verwerkt de persoonsgegevens van klant conform de AVG regels.

Overeenkomsten
Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Souk Breda. Souk Breda is gerechtigd bestellingen te weigeren, dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd dan wordt dit, met vermelding van reden, binnen vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar gemaakt.

Prijzen
Alle aanbiedingen van Souk Breda zijn vrijblijvend. Souk Breda behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen. Vóór het sluiten van de overeenkomst kan Souk Breda niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, verschrijvings- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Betalingen
Betaling geschiedt altijd geheel vooraf. Betaling kan worden gedaan op verschillende wijzen zoals hieronder vermeld en aangegeven tijdens het bestelproces. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de consument een bevestiging per e-mail met daarin vermelding van de totale kosten.

Afhalen
Er kan gekozen worden om de bestelling gratis in onze vestiging af te halen. Wanneer de klant artikel(en) uit de webshop bestelt en voor afhalen in de winkel kiest, wordt er een mail gestuurd wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Meestal is dit binnen 2 werkdagen.
Voorraden
Alle artikelen uit de online shop zijn uit voorraad leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat een artikel onverhoopt niet meer leverbaar is, wij zullen de consument in dat geval zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. We storten het bedrag van de niet-voorradige artikel(en) terug op de rekening. Het is ook mogelijk om een vervangend product in dezelfde prijscategorie te ontvangen. Souk Breda kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden in geval van niet-levering van bestelde artikelen wegens stockbreuk of ontbrekende voorraad.

Levering
Souk Breda streeft ernaar alle bestellingen binnen Nederland uiterlijk binnen 2 à 4 werkdagen na ontvangst van de bestelling te verzenden. Overschrijding van genoemde levertijd geeft de consument niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of het niet nakomen van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien. Souk Breda is nooit verantwoordelijk voor gevolgschade.

Ruilen/retourneren van artikelen
Als product(en) niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht het product binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling terug te sturen en/of te ruilen. Ruilingen en retouren die niet binnen de gestelde tijd zijn ontvangen worden niet geaccepteerd.

Wenst u de bestelde artikel(en) te retourneren, dan verzoeken wij u het bijgeleverde retourformulier in te vullen en in het pakket terug te sturen. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, ordernummer en de producten die geretourneerd worden. Uw orderannulering zal per e-mail aan u bevestigd worden. Souk Breda zal de consument die gebruik maakt van zijn herroepingsrecht binnen 14 dagen zijn geld terugbetalen

De kosten van de retournering zijn voor de rekening van de klant. Mits een product wordt geretourneerd dat volgens Souk Breda schade heeft opgelopen die niet aan een handeling van de klant te wijten is. Retouren dienen uitsluitend te worden verzonden of af te geven naar het onderstaande adres.

Retouradres:
Souk Breda
St. Janstraat 25
4811 ZK Breda

Klachten
Indien u niet tevreden bent over een geleverd product wanneer dit gebreken vertoont of beschadigd is, dient u dit per omgaande aan ons te melden. Dit kunt u doen door een email te sturen naar webshop@soukbreda.nl. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met u oplossen. Deze garantie vervalt wanneer u zonder overleg zelf getracht heeft het gebrek te herstellen en/of de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd.

Bedrijfsinformatie
Souk Breda
Adres: St. Janstraat 24, 4811 ZK Breda
KVK nummer: 77876474
Email: info@soukbreda.nl
Telefoonnummer: +316 42307969